Wysłany: 2010-02-21, 18:39 Renault 25 GTX 2.2 benzyna + gaz| sprzedam swe marzenie...
Witam Niestety w dniu dzisiejszym jestem zmuszony wystawić na sprzedaż moje piękne marzenie Renault 25 GTX... Niestety ale poległem, musiałem przemyśleć co dla mnie ważniejsze i niestety wygrała królowa nauk w połączeniu z egzaminem zawodowym...
Renault 25 wersja GTX
wyposażenie :
Przednie szyby standardowo elektryczne.Licznik z wyświetlaczem,radio(2din) Hifi Philips z wyświetlaczem w desce,
ABS, tarcze z tyłu.
Roleta na tylnej półce...
Gaduła francuska...
Felgi aluminiowe
Jako koło zapasowe 5-felga aluminiowa
dane :
rok produkcji 1988 (phase II)
Przebieg ok. 325tyś. - Pewny
silnik 2.2
skrzynia manualna
instalacja gazowa ( butla pod samochodem, ważna jeszcze około 3 lata )
OC do maja
Przegląd do października
Zawieszenie jest w dobrym stanie.
Samochód wymaga wkładu pracy.
Niedomagają obroty na biegu jałowym.Instalacja gazowa działa jednak trzeba ją wyregulować. Przeguby dają znać o sobie... Jest pare rzeczy jeszcze do zrobienia - mysle ze sa do reperacji małym kosztem, jednak potrzeba czasu i miejsca a obecnie nie mam ani tego ani tego...
Korozyjnie nie ma zastrzezeń ponieważ był zakonserwowany co rok. Progi zdrowe, podloga zdrowa, tylne nadkola zdrowe - natomiast przez m.in. przycierki parkingowe wymiany wymaga - blotnik przedni lewy, maska...
Zalezy mi na tym zeby ktos z forum stal sie jego wlascicielem takze prosze o oferty na PW, GG 1146882, Telefon 888 110 630.
Szacunek dla sprzedającego, za rzetelne wykazanie braków. Jestem pełen nadziei, że egzemplarz pozostanie pod opieka kogoś /Arek nie będę pokazywał palcem/ z forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum